You are currently viewing Nesselwang Allgäu
taubane til Alp Spitze

Nesselwang Allgäu

Etter 20 dager i Norge gikk turen sydover igjen. Gjennom Danmark, Tyskland og Frankrike mot Spania. Det var ingen grensekontroller eller noen problemer underveis.

Vi var to dager i Nesselvang i Allgäu like ved grensa til Østerrike. En flott og veldig populær bobil plass. Det var fint vær og sol og stedet ligger på ca 1000 m med taubane opp til Alp Spitze på 1600 m. Det var mange som benyttet det fine været til å gå en tur  etter å tatt banen opp. Det gjorde også vi også.  Det ble en flott dag, som ble rundet av med middag på Hotel zum Post. Weissbier +Haxe og Svineschnitzel. I Tyskland blir forøvrig alle gjester registrert for å kunne følge opp et virusutbrudd. 

Bobil plass Nesselwang
Bobilplass Nesselwang
Nam nam

Syd i Tyskland besøkte vi også fabrikken til Morelo og Concorde i Schlüsselfeld. Begge stedene har bobilparkering for gjester med strøm, vann og avløp. Vi fikk sett på flere modeller. Det enste hinderet for å kjøpe nytt er en liten detalj som heter penger. Vi Besøkte også Der Freistaat og Hymer i Sulzemos. Der hadde flere modeller av Niesmann Bischoff utstilt. Også med egen stor bobilparkering.

DIGER ny bobilplass på fbrikken til Morelo
Jeg fant meg greitt tilrette i en Morelo Palace

Underveis overnattet vi også i Hjørring, Ved Kielkanalen i Hörsten (hvor vi har vært tidligere) i  Clopppenbrügge, Göttingen og Isny i Allgäu. 

Cloppenbrügge
Kolonihage i Göttingen
Hjørring
Hjørring
Hjørring

This Post Has 3 Comments

  1. Frank

    Fungerer det greit å ha med en sånn henger og hva bruker dere den til?

    1. Bengt

      Hei Frank, hyggelig å høre fra deg. Du finner en blog på siden min under tips erfaringer om mine erfaringer med henger. Tidligere hadde vi med motorsykkel. Nå har vi en 300 kubikk scooter, el sykkel og el sparkesykkel

Leave a Reply