You are currently viewing Fyret ved Poris på Tenerife. Vakkert ved kysten for bobiler

Fyret ved Poris på Tenerife. Vakkert ved kysten for bobiler

På Syd-øst kysten av Tenerife ligger fyret ved Poris i et vakkert kystlandskap. Her er det store områder for fri camping for bobiler.

Det har etter hvert blitt endel begrensinger for fri camping med bobiler på Tenerife. Noen tidligere populære steder på kysten, har mistet tilgangen, ved at adkomsten er stengt med store steiner. Noen parkeringer har fått høydebegrensing og er kun for personbiler. På sør-øst kysten litt nord for Abades, ligger Poris hvor det er står et stort fyrtårn. I dette vakre landskapet er det fremdeles ingen begrensinger for å kunne stå med bobil og det er veldig mye plass. Det som forundrer meg at det er få bobiler her. Det er kanskje derfor det ikke er noen begrensinger eller skilt. Man treffer noen få mennesker her som går tur. Det er en flott liten strand ved innkjøringen til området like ved kirken. Her er det flott å bade og surfe for de som enda ikke har så mye erfaring.
Det er et firma som leier ut bobiler ved motorveien ikke så langt unna, her er det mulig å fylle vann og tømme do og gråvann for 5 € før kl 17.00 om ettermiddagen.
Her en video hvor dere ser litt mer av området og omgivelser:

Leave a Reply