You are currently viewing Europa tur 2020
Venter på fergen til Cadiz

Europa tur 2020

Fergen Tenerife - Cadiz

Vi har startet på vår tur nordover i Europa

Vi tenkte først at det ikke blir noen tur med bobilen i år på grunna av pandemien. Da grensene åpnet og alt var mer under kontroll ble fristelsen for stor og vi kjøpte billetter til fergen. Lørdag natt startet vi og var i Cadiz mandag morgen etter 60 timer ombord. For sikkerhets skyld oppholdt vi oss for det meste i lugaren og på dekk. Alltid med maske ellers.

Katedralen i Zaragosa
Vi kom fram til Cadiz mandag morgen og overnattet på en fin plass i sentrum av Valdepeñas. Deretter videre til Zaragosa hvor det blir familebesøk i morgen. Her er det påpudt med maske på alle offentlige steder. Det blir greit respektert.
Det er få bobiler å se både underveis og på bobilplassene. Fredag fortsetter vi nordover på vår reise i et Europa med covid og sikkert noen overraskelser underveis. Temperaturen i går midt på dagen 40 og i dag 35, nå kl 21 fortsatt 33 grader — her: Zaragoza, Spain.
Varmt !!
Fin bobilplass i Zaragosa

Vi har vært i Zaragosa flere ganger tidligere. De har en fin, stor gratis kommunal bobilplass, med muligheter for tømming og og å fylle vann. Den ligger ved universitet veldig sentralt og trikken har holdeplass direkte foran plassen. 

Ny scoota Honda 300 . mangerl fortsatt top box

Vi har tidligere hatt med motorsykkel. Nå er det en ny scooter, en Honda med 300 kubikk. For oss er det nødvendig å kunne være så mobile som mulig. Scooter er mer praktisk enn motorsykkel. Den er kraftig nok til å følge trafikken også i bratte bakker og er mer smidig i bytrafikk

Leave a Reply